Aftenmenu​

Forret:

Kronhjort Carpaccio

Serveret med parmesan og stilk kapers.

Kr. 85,-

Asparges og bagt røget laks.

75,-

Blomkålssuppe med håndpillede rejer.

75,-

Hovedret:

Rib Eye

Hertil kantareller, butternut squash pure, pebersauce, timian kartofler.

Kr. 225,-

Bagte Rødspætter med rejer

Hertil squash pure, grillet grøntsager, bagte Cherry tomater, cremet

hvidvins sauce, timian kartofler.

Kr. 185,-

Burger

200 g grillet oksekød, ost og bacon, tomat, agurk, syltede rødløg,

jalapenos hertil nye ovnbagte små kartofler.

Kr. 165,-

Dessert:

Creme Brulée med mango sorbet

Kr. 75,-

Chokoladekage med vanilje-chokolade is

Kr. 75

Smørrebrød

Alle smørrebrød er lavet på hjemmebagt softkerne rugbrød.

vælg i mellem nedenstående 14 stykker.

(alt tilbehør er også hjemmelavet)

Hjemmelavet karry-sild med kapers, løg, æbler og æg.

Hjemmelavet anis-sild marineret i dild og sweet chili og løg.

Hjemmelavet marineret sild med rødløg, cremefraiche og kapers.

Rødspættefilet (friskfanget og pandestegt) med hjemmelavet remoulade, citron og dild.

Røget laks, (koldrøget halehængt) med creme af peberrod, æble citron og dild.

Hjemmelavet ribbensteg med appelsin, rødkål og agurkesalat.

Hjemmebagt Leverpostej rørt med ristede champignon og bacon.

Hjemmelavet Roastbeef med hjemmelavet remoulade, peberrod og løg.

Hjemmelavet hønsesalat i karrydressing, rødløg og mango-chutney.

Æg og håndpillede rejer serveret med mayonnaise, dild og citron.

Hjemmelavet Frikadelle af okse- og svinekød med urter hertil rødløg samt en rødbedecreme.

Røget Makrel med chilimayonnaise hertil æg og rødløg

Hjemmelavet Braiseret kalvebryst med peberrodscreme og capers.

Nye knuste krydder kartofler med chilimayo og bacon.

1 stk. 75,-

​Fødevarerstyrelsens Kontrolrapport


Amadeus  / Store Kongensgade 62, 1264 København K.

Tlf: 35 11 16 30   eller en SMS 53 76 97 31 eller en  Mail til kontakt@restaurant-amadeus.dk