Aftenmenu​

Forret :

Blomkålssuppe

cremet med marinerede krebsehaler.

Kr. 95,-

 

Rejer og krebsehaler

serveret med marie-rose dressing og sprød salat.

Kr. 95,-

 

Carpaccio af kronhjort

serveret med parmesan, stilk kapers samt en balsamico-reduktion.

Kr. 95,-

 

Tun og Laks

Tun og laksetatar samt en røget laksemouse serveret med en wasabi creme.

Kr. 95,-

 

Hovedret :

Til hovedretterne kan i som tilbehør vælge i mellem:

Risotto med safran og parmesan -  eller - Knuste nye kartofler med urter.

 

Lammekrone

serveret med pure af persille og hvidløg, grillede grøntsager hertil en rødvins-rosmarin sauce.

Kr. 265,-

 

Tun filet

serveret med grillet ananas, asparges hertil en hvidløg og ananas creme.

Kr. 255,-

 

Braiseret Perlehønelår

serveret med sprød Parmaskine, crème af jordskokker hertil en rødvins-reduktion.

Kr. 245,-

 

Rib Eye

(Novillo kornfodret ca. 200 g)

serveret med stegte jordskokker, cherry tomater hertil en sauce béarnaise.

Kr. 265,-

 

Dessert :

 

Creme Brulée

serveret med champagne sorbet.

Kr. 85,-

 

Citron tærte

Serveret med vanilie is

Kr. 85,-

 

Chokolade cheesecake

serveret med hindbær sorbet.

Kr. 85,-

 

Amadeus ostetallerken

med danske og udenlandske oste samt garniture.

Kr. 95,-

Sammensæt selv Deres menu af ovenstående retter

(gælder kun 1 person)

2 retter heraf en hovedret kr. 325,-

3 retter heraf en hovedret kr. 375,-

Amadeus salat

Med grillede grøntsager, pinjekerner, soltørrede tomater,

søde tranebær, oliven, feta og pesto olie

Kr. 130,-

 

Amadeus burger

Med 200g grillet oksekød

serveret med ost, bacon, rødløg, jalapenos og ovnbagte nye kartofler.

Kr. 160,-

 

Lasagne med oksekød eller grøntsager

Hertil ratatouille samt frisk salat

Kr. 160,-

​Fødevarerstyrelsens Kontrolrapport


Amadeus  / Store Kongensgade 62, 1264 København K.

Tlf: 35 11 16 30   eller læg besked på 26 23 91 97 / Mail: kontakt@restaurant-amadeus.dk