Aftenmenu​

Forret:

Alle forretter kr. 95,-

Fransk løgsuppe

serveret parmesan crouton.

Rejer og krebsehaler

serveret med marie-rose dressing og sprød salat.

Carpaccio af kronhjort

serveret med parmesan, stilk kapers samt en balsamico-reduktion.

Tun og Laks

Tun og laksetatar samt en røget laksemouse serveret med en wasabi creme.

Hovedret :

Til hovedretterne kan i som tilbehør vælge i mellem:

Risotto med svampe og parmesan - eller - Knuste nye kartofler med urter.

Grillet Tun filet

Serveret med grillet ananas, squash og en ananas creme med et hint af hvidløg.

Kr. 255,-

Confiteret Perlehøne

serveret med pure af butternut-squash, sprødt parmaskinke hertil en rødvins-vildt sauce

Kr. 245,-

Rib Eye (kornfodret ca. 200 g)

serveret med pure af jordskokker, cherry tomater hertil en sauce béarnaise.

Kr. 265,-

Dessert :

Alle desserter kr. 85,-

Creme Brulée serveret med champagne sorbet.

Æble tærte serveret med vanilie is

Fransk Chokoladekage serveret med hindbær sorbet.

Sammensæt selv Deres menu af ovenstående retter

(gælder kun 1 person)

2 retter heraf en hovedret kr. 325,-

3 retter heraf en hovedret kr. 375,-

Alt, som i alt :-) er selvfølgelig hjemmelavet

​Fødevarerstyrelsens Kontrolrapport


Amadeus  / Store Kongensgade 62, 1264 København K.

Tlf: 35 11 16 30   eller læg besked på 26 23 91 97 / Mail: kontakt@restaurant-amadeus.dk