Aftenmenu​

Forret :

Fransk løgsuppe

Kr. 95,-

 

Rejer og krebsehaler

serveret med marie-rose dressing og sprød salat.

Kr. 95,-

 

Carpaccio af kronhjort

serveret med parmesan, stilk kapers samt en balsamico-reduktion.

Kr. 95,-

 

Tun og Laks

Tun og laksetatar samt en røget laksemouse serveret med en wasabi creme.

Kr. 95,-

 

Hovedret :

Til hovedretterne kan i som tilbehør vælge i mellem:

Risotto med safran og parmesan -  eller - Knuste nye kartofler med urter.

Dagens Fisk

Frisk leveret fra vores fiskehandler

Dagspris 225,-  til  255,-

Lammeskank

serveret med svampepolenta, grillet grønt hertil en lamme sauce.

Kr. 255,-

 

Confiteret Perlehøne

serveret med  pure af butternut-squash, sprødt parmaskinke hertil en rødvins-vildt sauce

Kr. 245,-

 

Rib Eye

(Novillo kornfodret ca. 200 g)

serveret med pure af jordskokker, cherry tomater hertil en sauce béarnaise.

Kr. 265,-

 

Dessert :

 

Creme Brulée

serveret med champagne sorbet.

Kr. 85,-

 

Æble tærte

Serveret med vanilie is

Kr. 85,-

 

Fransk Chokoladekage

serveret med hindbær sorbet.

Kr. 85,-

Sammensæt selv Deres menu af ovenstående retter

(gælder kun 1 person)

2 retter heraf en hovedret kr. 325,-

3 retter heraf en hovedret kr. 375,-

Alt, som i alt :-)  er selvfølgelig hjemmelavet.

​Fødevarerstyrelsens Kontrolrapport


Amadeus  / Store Kongensgade 62, 1264 København K.

Tlf: 35 11 16 30   eller læg besked på 26 23 91 97 / Mail: kontakt@restaurant-amadeus.dk