MORTENS AFTEN MENU

Forret:

Røget tun

serveret med parmesan, stilk kapers samt en balsamico-reduktion.

Pinot & co rosé 1 glas, Grüner veltliner

Hovedret:

Confiteret Andelår

serveret med butternut squash pure, karamalliseret løg, grillet grønt, 

rødvins-ande reduktion hertil brunede kartofler.

Côtes du rhône 1 glas, Héritiers plantin

Dessert:

Æble tærte

serveret med hjemmelavet vaniljeis 

Cognac eller bailey 1 glas samt kaffe

Kr. 350,-

Med vinmenu kr. 500,-

(retterne kan ikke byttes ud)

Kun 3 minutters gang fra kongens nytorv med det kongelige teater, nyhavn, 

Båden til det nye operahus samt strøget.​

​Fødevarerstyrelsens Kontrolrapport


Amadeus  / Store Kongensgade 62, 1264 København K.

Tlf: 35 11 16 30   eller læg besked på 26 23 91 97 / Mail: kontakt@restaurant-amadeus.dk