Brød & kager​

Our sister store, Gjæstgiveriet Cafe & Musik-conditoriet delivered bread and cake to our Restaurant.

Gjæstgiveriet, which is located on Vesterbrogade, is a bakery and a café, which is founded on principles about nautrition and quality.

As a bakery, our most valued task is to develope new types of bread and find new sorts of grain for the bread market. That is why we mix our own bread made of camelina seeds, quinoa, cotton flour or spelt.

We participate in expert meets, which's tast is to develope the quality of Danish bread. 

The healthy bread

Most of our bread is made from flour, which is grinded in our stone mill. The flour does still contain all the shell parts, which contain both fibre and wheat germ. 

Forskningsresultater har vist, at det e-vitamin, som findes I hvedekim, kan forebygge alzheimer og grå stær, ligesom det også er godt for gravide.

På samme måde som ved vores kager bager vi selvfølgelig alt brød uden brug af konserveringsmidler, tilsætningsstoffer og melmix.

Brødet bliver friskbagt flere gange om dagen. Dejen hæver længe for at fremme smagen I brødet - blandt andet hæver vores brød uden gær op til et helt døgn. Vi lægger kernerne I blød I mindst 24 timer før æltningen, hvilket medvirker til, at kroppen kan optage de sunde mineraler fra brødet.​

Brød udenbrød uden mælk og sukker

Af hensyn til allergikere tilsætter vi ikke æg eller mælkeprodukter I brødet (bortset fra yoghurtbrødet).

Sukkerindholdet er max 2,5-3 gram pr. Brød.

Amadeus har taget specielt hensyn til de kunder, der spiser groft brød. Derfor er der ikke fedtstof I vores specialbrød, boller, flutes og baguetter, og vi bager vores økologiske brød efter samme principper.

Amadeus anbefaler

Prøv blandt andet vores brød bagt på 100 procent grahamsmel. Det er hvedemel, hvor alle skaldele er bevaret I brødet.

Eller prøv vores speltbrød, der er bagt på 100 procent speltmel. Også vores speltpizza og speltsnegle kan anbefales.

Rugbrød

Vi tilbyder forskellige slags rugbrød, der altid er friskbagte. Quinoarugbrødet er bagt med peruvianske quinoakerner, der indeholder store mængder jern. Det anbefales derfor til unge kvinder og gravide.

Softkernerugbrødet er sprængfyldt med rugkerner, solsikke-, sesam- og hørfrø. Det økologiske almindelige rugbrød og det økologiske gulerodsrugbrød er kun bagt med rugmel og anbefales derfor til folk, der er allergiske over for hvedemel.

Selvom der kun er 1,3 gram fedt pr. 100 gram I det almindelige rugbrød - hvilket er det naturlige I rugmelet - har vi også et decideret slankerugbrød.

Kager og wienerbrød

Al wienerbrødet I amadeus er bagt efter dansk opskrift på god gammeldags maner uden nogen form for melmix.

Det fedtfattige, økologiske wienerbrød hos os er bagt med hvedeklid, gulerødder og uden æg. Vi har også andre økologiske produkter bagt af bløddej - herunder theboller, krydderboller og rosenbrød.

Vores friske flødekager er tilberedt af ren fløde og uden tilsætningsstoffer. Prøv eksempelvis vores elvis-kage eller lise nørgaard-kagen.

​Fødevarerstyrelsens Kontrolrapport


Amadeus / CVR: 32325203 / Store Kongensgade 62, 1264 København K.

Phone: 35 11 16 30 or 26 23 91 97 / E-mail: kontakt@restaurant-amadeus.dk