​MORTENS AFTEN

FORRET:

CARPACCIO AF KRONHJORTEFILET

SERVERET MED PARMESAN, STILK-CAPERS, BRØNDKARSE OG BALSAMICO-REDUKTION.

CHARDONNAY ERRAZURIZ 1 GLAS

HOVEDRET:

BRAISSERET ANDELÅR

SERVERET MED KRYDDER KARTOFFEL, TROMPETSVAMPE, ÆBLE-HYBENKOMPOT

HERTIL EN RØDVINS APPELSIN REDUKTION.

RIPASSO ZI RONDA 2 GLAS

DESSERT:

LUN CHOKOLADE KAGE MED HINDBÆRSORBET

SERVERET MED MYNTE IS.

COGNAC ELLER BAILEY SAMT KAFFE

KR. 375,-

MED VINMENU OG KAFFE 550,-

​Fødevarerstyrelsens Kontrolrapport


Amadeus / CVR: 32325203 / Store Kongensgade 62, 1264 København K.

Phone: 35 11 16 30 or 26 23 91 97 / E-mail: kontakt@restaurant-amadeus.dk